Ringrostig

Mmm, det var ett tag sedan... Ett halvår, eller så, haha. Och inte kan jag lova att det kommer att bli bättre framåver, jag fick bara lust, just nu.

Jag sitter i min drömda etta. 33 kvm, och alldeles mitt eget. Fortfarande lite ostädat och rörigt, med flyttkartonger mot väggen och saker utan egen plats på bord och bokhyllor, men det är ändå redan hemma. Ändå redan lugnt och avslappnat och fint och mysigt och mitt och Hemma. Jag får precis plats med ett kök med ett klaffbord, mina vardagsrumsmöbler från Sollet och en sovalkov. Vad mer behöver man? En balkong kanske, men det har jag också. Området är lugnt och vackert, ett stenkast från Nydalasjön, det går cykelbanor överallt och bussen går precis utanför dörren.

Det blev ingen sommar i Umeå. Istället blev det kollosommar på Vätö, med lek och stoj, förtroenden och ansvar, detaljer och planering, spex och bus. En helt fantastisk sommar, så mycket sommar. Mer sommar än jag haft på många år. Det är jag tacksam över.

Precis som jag är tacksam över att jag nu sitter här, i lugnet och tystanden i min alldeles egen etta i min nya stad, med en spännande höst med fantastiska kurser framför mig. Kylskåpet är fullt, det jäser surdeg i skåpet ovanför och på köksbänken står det bönor i blöt. Jag är trött och stum i musklerna efter långpromenaden till affären och har tusen planer, tankar och funderingar i huvudet. Kan livet bli mycket bättre?

RSS 2.0