Grubblerier

Idag har det grubblats. Inte på det där destruktiva sättet som jag gör ibland, utan mera i största allmänhet. På Umeå. På sommaren. På relationen. Jag kan inte påstå att jag egentligen kommit fram till något, utom då kanske att tankeexperimentet att flytta till Umeå redan till sommaren känns mer och mer lockande. Utsikterna att få en egen lägenhet blir betydligt bättre, det finns ett boende jag skulle vilja sommarjobba på, och det är långt ifrån allt annat, allt det jag är less på och behöver komma bort ifrån. Tjaa, varför inte. Det enda kruxet är väl att kajaken såväl som jollarna bor i Grisslehamn, och det är ju dem jag vill tillbringa min lediga tid med. Men det är mindre viktigt om jag får ett jobb jag verkligen vill ha över sommaren. Om jag får jobba med sådant jag verkligen brinner för.

Imorgon ska jag ringa Becca, skulle gjort det idag, men tappade bort tiden. Be om anställningsintyg, fråga om hon vill vara referens. Det ska nog gå.

Det var väl det jag kom fram till, och inte mycket mer. Jag kan alldeles se mig själv i Umeå, faktiskt, det är inte allt svårt. I min drömda etta. Mitt eget lilla hem, för första gången någonsin, det värker i mig efter det. Jag funderar på om jag inte till och med kan tänka mig att sökajobb på ett ICA eller ett Coop eller vad som helst, om det är i Umeå. Det är en tanke, i alla fall.


RSS 2.0